BIBLIO 2009 – CONFERINTA INTERNATIONALA DE BIBLIOTECONOMIE SI STIINTA INFORMARII

(01-11   IUNIE 2009, SALA CU ACCES DIRECT LA COLECTII)


 

Expozitia in imagini

 

Expozitia a fost amenajata pentru a semnala participantilor la Conferinta Internationala de Biblioteconomie si Stiinta Informarii BIBLIO - Brasov 2009 - eveniment organizat de Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov, in intervalul 4-5 iunie 2009 - unele dintre cele mai reprezentative publicatii cu valoare istorica, dar si educationala si de cercetare, detinute de biblioteca noastră.

   Astfel au putut fi văzute documente din fondul de carte veche, manuale de la inceputurile existentei invatamantului superior la Brasov, volume aniversare, cele doua  publicatii periodice cu semnificatie deosebită pentru activitatea didactica si de cercetare stiintifica din universitate (Revista padurilor si Bulletin of the Transilvania University of Brasov), dar si o serie de bibliografii elaborate de-a lungul anilor de catre specialisti din cadrul bibliotecii.

   De asemenea, fondul expozitional a cuprins toate volumele BIBLIO-Brasov, publicate începand cu prima editie a conferintei din anul 2002. Perioada desfasurarii acestei expoziţii a fost 1-11 iunie 2009, în sala cu acces direct la colectii unde au fost expuse 62 de unitati bibliografice.