BAZE DE DATE INID

 

Bazele de date bibliometrice sunt puse la dispozitie prin intermediul INSTITUTULUI NATIONAL DE INFORMARE SI DOCUMENTARE - INID.

Accesul este asigurat prin intermediul internetului pana la sfarsitul lunii februarie de la urmatoarea adresa: http://isiknowledge.com

 

Thomson ISI este una din cele mai importante surse de documentare stiintifica la nivel mondial. Institutia noastra beneficiaza de acces la bazele de date bibliometrice si bibliografice Thomson ISI.

Institutul National de Infoemare si Documentare - INID si Prior and Books va pune la dispozitieurmatoarele surse de documentare stiintifica:

Web of Science - ofera acces la rezumatele articolelor a peste 9300 reviste importante,  cotate ISI, din 1990 pana in prezent, majoritatea cu indice de impact.

Journal Citation Reports 2007-2008 - ofera date statistice cuantificabile care permit evaluarea impactului revistelor in comunitatea stiintifica.

ISI Proceedings 2007-2008 - Actualizata saptamanal, ISI Proceedings ofera acces la informatii bibliografice si rezumatele articolelor prezentate la prestigioase conferinte internationale, simpozioane, seminarii, colocvii, workshop, conventii, intr-o gama larga de discipline, de la antropologie si pana la zoologie.

Derwent Innovations Index 2008 - cuprinde date despre brevete si inventii inregistrate in 41 de tari, inclusiv Romania.

 

Platforma online de reviste stiintifice cu text integral pentru cercetare Science Direct va ofera acces la textul integral al revistelor stiintifice Elsevier din anul 2004 pana la numarul curent. Acopera toate ariile stiintifice.

Pentru vizualizarea celor 1100 de titluri la care aveti acces utilizati urmatorul link:

http://www.sciencedirect.com

 

Platforma de cercetare medicala Ovid - Lippincott Williams & Wilkins High Impact Collection va ofera o

colectie unica de 50 de reviste medicale prestigioase, sursa esentiala de documentare in jurnale cu un indice ISI mare de impact.

Accesul este garantat prin autentificarea retelei de calculatoare (pe baza de IP-uri publice) apartinand institutiei noastre.

Accesul este asigurat prin intermediul internetului pana la sfarsitul lunii februarie de la urmatoarea adresa:

http://ovidsp.ovid.com/autologin.html